POSPOSAT EL CONCERT DE MIKI NÚÑEZ AL 13 DE MAIG DE 2021

8 octubre, 2020

A causa de l’evolució de la situació sanitària i les mesures adoptades pel Govern,l’organització del concert de Miki Núñez a BARTS ens informa que el concert programat per al dia 21 d’octubre de 2020 s’ajorna al 13 de maig de 2021 a les 21h.

LES ENTRADES PRÈVIAMENT ADQUIRIDES SERAN VÀLIDES PER A LA NOVA DATA. No és necessari que realitzi cap gestió addicional.

NOVA DATA: 13 de maig de 2021 en el mateix recinte i a la mateixa hora.

Tal com ens sol·licita l’organització del concert, si li és impossible assistir a la nova data,podrà sol·licitar la devolució en un termini de 14 dies, és a dir des del 08 d’octubre de 2020 al 22 d’octubre de 2020 a les 23:59h, a través de l’email info@barts.catindicant les seves dades de compra i localitzador d’aquesta. Donarem tràmit a la seva petició al més aviat possible, dins dels terminis que marca la normativa vigent.

Donades les circumstàncies estem tractant d’oferir-li el millor servei possible davant la gran quantitat d’esdeveniments ajornats que s’estan produint en aquestes dates, pel que li traslladem les nostres disculpes si els temps de resposta no són els habituals.

Aprofitem l’ocasió per a agrair-li la confiança dipositada en BARTS.

APLAZADO EL CONCIERTO DE MIKI NÚÑEZ AL 13 DE MAYO DE 2021

Debido a la evolución de la situación sanitaria y las medidas adoptadas por el Gobierno,la organización del concierto de Miki Núñez en BARTS nos informa que el concierto programado para el día 21 de octubre de 2020 se aplaza al 13 de mayo de 2021 a las 21h.

LAS ENTRADAS PREVIAMENTE ADQUIRIDAS SERÁN VÁLIDAS PARA LA NUEVA FECHA. No es necesario que realice ninguna gestión adicional.

NUEVA FECHA: 13 de mayo de 2021 en el mismo recinto y a la misma hora.

Tal y como nos solicita la organización del concierto, si le va a ser imposible asistir en la nueva fecha, podrá solicitar la devolución en un plazo de 14 días, es decir desde el 08 de octubre de 2020 al 22 de octubre de 2020 a las 23:59h, a través del emailinfo@barts.cat indicando sus datos de compra y localizador de la misma. Daremos trámite a su petición lo antes posible, dentro de los plazos que marca la normativa vigente.

Dadas las circunstancias estamos tratando de ofrecerle el mejor servicio posible ante la gran cantidad de eventos aplazados que se están produciendo en estas fechas, por lo que le trasladamos nuestras disculpas si los tiempos de respuesta no son los habituales.